Cum să îți alegi dimensiunea potrivită pentru inel: Sfaturi utile

Cum să îți alegi dimensiunea potrivită pentru inel: Sfaturi utile

Cumpărarea unui inel poate fi descurajantă atunci când nu știți ce dimensiune să alegeți. Indiferent ce inel căutați, doriți să vă asigurați că alegeți o dimensiune confortabilă care să se potrivească perfect pe deget. Pentru a vă da o idee, dimensiunea medie a inelului este între 5-7 pentru femei și între 10-11 pentru bărbați. Există mai multe modalități de a determina dimensiunea inelului dumneavoastră, iar în acest ghid vom explora fiecare dintre ele, deci continuați să citiți dacă doriți să aflați cum să măsurați dimensiunea inelului cu precizie.

Metoda #1 – Măsurarea cu un Șnur sau O Bandă de Măsurare
 Puteți folosi o bandă de măsurat sau un șnur pentru a vă găsi dimensiunea corectă. Procesul de măsurare este simplu; urmați pașii de mai jos.

Pasul 1 Găsiți o bandă de măsurat sau tăiați un șnur care să fie suficient de lung pentru a înconjura degetul.

Pasul 2 Înfășurați șnurul sau banda de măsurare în jurul bazei degetului și marcați punctul în care se suprapune.

Pasul 3 Dacă folosiți un șnur, măsurați lungimea în milimetri folosind o riglă.

Pasul 4 Utilizați tabelul de dimensiuni pentru inele de mai jos pentru a determina dimensiunea inelului pe baza circumferinței degetului dumneavoastră.

 

Metoda #2 – Utilizați un inel pe care îl dețineți deja care se potrivește confortabil, puteți utiliza o riglă pentru a afla dimensiunea acestuia, urmând acești pași:

Pasul 1 Măsurați diametrul interior al inelului cu ajutorul riglei.

Pasul 2 Utilizați tabelul de dimensiuni pentru inele de mai jos pentru a determina dimensiunea inelului pe baza diametrului inelului dumneavoastră.


Metoda #3 – Vizitați un magazin de bijuterii dacă simțiți că nu reușiți să măsurați dimensiunea inelului acasă, vizitați un bijutier local. Majoritatea bijutierilor oferă servicii gratuite de măsurare a dimensiunii inelelor și vă vor ajuta să găsiți inelul perfect.

Suport clienti L-V: disponibili telefonic oricand

0722749774 office@themodernium.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!